W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies
 


Wasze opinie

Zachęcamy do podzielenia się opiniami dotyczącymi organizowanych przez nas wycieczek, wczasów, wyjazdów i innych. Oceń naszą pracę.
Będziemy wdzięczni za każdą opinię.




» DODAJ NOWĄ OPINIĘ


zmień stronę: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Sarangerel Baldandavaa   2019-03-25 17:58:07
Very goog expetience. For sure my next trip will be arranged with your office.
Wójcik Marianna   2019-02-24 08:17:49
Mama właśnie wróciła z 2tygodniowego pobytu. Wszystko jej się podobało,zabiegi w miłej atmosferze,dobre jedzenie, serdeczna obsługa.Bogaty program zajęć rozrywkowych. Dziękujemy jeśli zdrowie pozwoli wyślę mamę za rok.
joasia   2019-01-19 14:49:01
Miałam przyjemnośc za opłata zwiedzic Barcelonę w maju 2018.Program rozpisany jest olbrzymi, nie znałam Barcelony ale w dwa dni nie sposób zobaczyc to co zawiera program nie oszukujmy się. W dużej mierze zależy to od godz. przylotu samolotu i czy zbierze się grupa na wycieczke fakultatywną my nie pojechaliśmy do Monserat nie było chętnych tzn. za mało nas bylo. No i czas traci sie na dojazd do samej Barcelony.Nasza pani i pan przewodnicy tzn. pan Sylwek z zoną byli ok.Jeszcze moja rada zeby jechać na taką wycieczkę przygotowanym, wówczas więcej się zapamieta i utrwali . Zyczę wszystkim miłego zwiedzania Barcelony.Joasia z mężem
Halina i Krzysztof   2019-01-17 21:05:22
Wspanialy sylwester we Lwowie 2018/19 Polecam to biuro turystyczne Pozdrawiamy Pana Andrzeja Kollataja wlasciciela biura
Halina i Krzysztof   2019-01-17 21:04:04
Wspanialy sylwester we Lwowie 2018/19 Polecam to biuro turystyczne Pozdrawiamy Pana Andrzeja Kollataja wlasciciela biura
Halina i Krzysztof   2019-01-17 21:03:59
Wspanialy sylwester we Lwowie 2018/19 Polecam to biuro turystyczne Pozdrawiamy Pana Andrzeja Kollataja wlasciciela biura
Halina i Krzysztof   2019-01-17 21:03:54
Wspanialy sylwester we Lwowie 2018/19 Polecam to biuro turystyczne Pozdrawiamy Pana Andrzeja Kollataja wlasciciela biura
Halina i Krzysztof   2019-01-17 21:03:47
Wspanialy sylwester we Lwowie 2018/19 Polecam to biuro turystyczne Pozdrawiamy Pana Andrzeja Kollataja wlasciciela biura
Halina i Krzysztof   2019-01-17 21:03:35
Wspanialy sylwester we Lwowie 2018/19 Polecam to biuro turystyczne Pozdrawiamy Pana Andrzeja Kollataja wlasciciela biura
Halina i Krzysztof   2019-01-17 21:03:25
Wspanialy sylwester we Lwowie 2018/19 Polecam to biuro turystyczne Pozdrawiamy Pana Andrzeja Kollataja wlasciciela biura
Biuro Podróży Areatour, Anglia, Armenia, Azerbejdżan, Chiny, Chile, Egipt, Chorwacja, Kazachstan, Kambodża, Meksyk, Peru,Tunezja, Turcja, Hiszpania, Majorka, Niemcy, Bułgaria, Belgia, Holandia, Grecja, Oman, Wietnam, wizy na Białoruś, wizy do Rosji, wizy do USA, wizy do Uzbekistanu, bilety lotnicze, bilety autokarowe, bilety do Niemiec, bilety do Francji, bilety do Anglii, bilety do Włoch, ubezpieczenie turystyczne, wycieczki, sanatoria, kolonie, obozy, imprezy integracyjne, szkolenia, hotele, wizy na Białoruś, wizy do Rosji, wizy do Kazachstanu, wizy do Uzbekistanu, sylwester 2018/2019, narty, Dolomiti, Włochy, Polska, Austria, wycieczki na kresy, na Białoruś, do Rosji, wizy białoruskie, wizy rosyjskie, wizy kazachskie, wizy uzbeckie, obozy i kolonie, zimowiska, wizy, wizowanie, ankieta wizowa, ubezpieczenie TU EUROPA, sylwester, jarmark świąteczny, wielkanocny, kaziuki, majówka, rejsy, rejsy turystyczne, rejsy, rejsy morskie, morskie, promy, stena line, wypoczynek, rozkład, rozkład jazdy, egzotyka, pekin, chiński mur, krabi, karaimi, łódź, piotrkowska, 31 lok, 52, gdzie wizy, autobusy, bilety na imprezy, bilety na mecze, bilety do teatru, Autokar, biuro podróży w łodzi, biura podróży włodzi, rejsy wycieczkowe, tropical islands, heide park, festival tulipanów, wicieczki nabiałoruś, wycieczki, wczasy, all inclusive, all, wszystko wcenie, samolotowe, bilety samolotowe, Sinbad, Ecolines, Eurolines Polska, Becker Reisen, Agat, wakacje, weekend, wypoczynek, przejazdy, miedzynarodowe, bilety, Czarnogóra, Malta, Albania, Francja, Niemcy, Holandia, Dania, Szwecja, Białoruś, Rosja, najtańsze wycieczki, najtańsze biuro podróży, tanie wycieczki, tanie wyjazdy, narty, sylwester, jarmark boonarodzeniowy, jarmarki boonarodzeniowe, wyjazd na narty, sanatoria na białorusi, sanatoria na ukrainie, sanatoria na litwie, czabarok, różańskie, radon, bug, nadzieja, jeziorne, wizy na kubę, karta turysty na kubę
Copyright 2006-2014 by Areatour
All Rights Reserved
Strona główna | O nas | Wasze opinie | Ważne informacje | Dla Agentów | Kontakt
statystyka