W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies
 


Wasze opinie

Zachęcamy do podzielenia się opiniami dotyczącymi organizowanych przez nas wycieczek, wczasów, wyjazdów i innych. Będziemy wdzięczni, jeśli ocenisz naszą pracę.




» DODAJ NOWĄ OPINIĘ


zmień stronę: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dorota i Waldemar   2022-05-23 13:25:44
Wycieczka Praga i Karlowe Wary - gorąco polecamy, super organizacja, wspaniała opieka i prowadzenie przez biuro: od samego początku, czyli od wyboru oferty, aż po jej finał. Bardzo sympatyczna obsługa, która odpowiada na wszystkie pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości.
Genowefa Kozubek Kopecka i Janusz Gurgul   2022-05-15 15:00:01
Pan Andrzej Kołłątaj prowadząc naszą majową wycieczkę po Gruzji wykazał sie wszystkimi cechami swietnego pilota. Otwarty, komunikatywny, kompetentny, bezpośredni i zdużym poczuciem humoru. Z przewodnikiem gruzińskim stanowili świetnie uzupełniający się duet. W sposób interesujący przekazali nam wiedzę o zwyczajach, kulturze i historii Gruzji. Swietna wycieczka.Polecamy i dziękujemy.
Tomasz i Violetta   2022-05-11 21:08:39
Majowy wypad do Gruzji zorganizowany w tym roku przez Areatour był super . Szkoda , że ten tydzień tak szybko upłynął. Trafiła się nam super ekipa, przewodnicy z dużą wiedzą, gdzie prym wiódł Andrzej Kołłątaj. W programie wycieczki każdy znalazł coś dla siebie. Historia Gruzji została przedstawiona w ciekawy sposób. Super miejsca. Serdecznie POLECAMY!!!
Bogusia Karczewska   2022-05-10 19:57:07
Jedna z najlepszych wycieczek na jakich byłam - wycieczka do Gruzji z przewodnikiem Andrzejem Kołłątajem. Bardzo duża wiedza przewodnika, wiele wspaniałych wrażeń od rana do wieczora. Polecam
Zenon Kielesinski   2022-05-10 08:18:09
Majówka w Gruzji 2022 zorganizowana perfekcyjnie. Odwiedzonych wiele miejsc ponad programowo. Warsztaty gruzinskiej sztuki kulinarnej połączone z biesiada w domowej winnicy to niezapomniane wrażenie. Następny wyjazd na pewno z Areatour i z Andrzejem Kołłątajem.
Marzena   2022-05-04 13:02:26
Bardzo dziękujemy za zorganizowanie podróży. Polecamy wycieczkę Magia Paryża. Jesteśmy zadowoleni, udało nam się odwiedzić wszystkie miejsca na których nam zależało. Dzięki pomocy Pana rezydenta zwiedziliśmy dodatkowe miejsca poza programem. Hotel w porządku, śniadania Ok, restauracja na miejscu również Ok. Loty i transfery bez problemowe. Bardzo sympatyczny Pan rezydent, pomocny i konkretny.
tatiana sułkowska   2021-11-13 14:38:13
NAJLEPSZE, NAJTANSZE Z PROFESJONALNĄ OBSŁUGĄ BIURO PODRÓZY ORAZ ZE WSPANIAŁYMI PILOTAMI PEŁNYMI HUMORU CHATYZMY NIGDY NIE BEDZIESZ SIĘ NUDZIĆ W CZASIE PODRÓŻY. GORĄCI POLECAM!!11
DOROTA   2021-08-23 09:27:33
Polecam Paryż - samolotem. Pan Maciej Daniec/ przewodnik - skarbnica wiedzy i humoru, logistyk na medal ! Biuro Areatour w skali 1 do 10, oceniam na 11! Panie Andrzeju K - chapeau bas!
Zbigniew   2020-10-21 17:40:40
Dzięki super przewodnikowi Pani Lidce oraz świetnej organizacji wyjazdu przez Biuro A. Kołodzieja z Łodzi wycieczka Magia Barcelony od 12 do 16.10.2020 r. była dla nas bardzo udana.
Marzena   2019-12-30 21:42:27
Spędziliśmy w grudniu 2 tygodnie w sanatorium Alfa Radon na Białorusi. Było cudownie. Zdecydowaliśmy się ad-hoc i wielki ukłon dla właściciela biura Areatour, ponieważ kompletnie nie byliśmy przygotowani. Załatwił za nas praktycznie wszystko i pokierował. Bardzo duże dzięki ponieważ wyjazd był organizowany w piątek i sobotę a wyjazd w niedzielę. Kontakt z panem Andrzejem bardzo dobry i nawet do późnych godzin. Bardzo dziękujemy i wszystkim polecamy to biuro.
Biuro Podróży Areatour, Anglia, Armenia, Azerbejdżan, Chiny, Chile, Egipt, Chorwacja, Kazachstan, Kambodża, Meksyk, Peru,Tunezja, Turcja, Hiszpania, Majorka, Niemcy, Bułgaria, Belgia, Holandia, Grecja, Oman, Wietnam, wizy na Białoruś, wizy do Rosji, wizy do USA, wizy do Uzbekistanu, bilety lotnicze, bilety autokarowe, bilety do Niemiec, bilety do Francji, bilety do Anglii, bilety do Włoch, ubezpieczenie turystyczne, wycieczki, sanatoria, kolonie, obozy, imprezy integracyjne, szkolenia, hotele, wizy na Białoruś, wizy do Rosji, wizy do Kazachstanu, wizy do Uzbekistanu, sylwester 2018/2019, narty, Dolomiti, Włochy, Polska, Austria, wycieczki na kresy, na Białoruś, do Rosji, wizy białoruskie, wizy rosyjskie, wizy kazachskie, wizy uzbeckie, obozy i kolonie, zimowiska, wizy, wizowanie, ankieta wizowa, ubezpieczenie TU EUROPA, sylwester, jarmark świąteczny, wielkanocny, kaziuki, majówka, rejsy, rejsy turystyczne, rejsy, rejsy morskie, morskie, promy, stena line, wypoczynek, rozkład, rozkład jazdy, egzotyka, pekin, chiński mur, krabi, karaimi, łódź, piotrkowska, 31 lok, 52, gdzie wizy, autobusy, bilety na imprezy, bilety na mecze, bilety do teatru, Autokar, biuro podróży w łodzi, biura podróży włodzi, rejsy wycieczkowe, tropical islands, heide park, festival tulipanów, wicieczki nabiałoruś, wycieczki, wczasy, all inclusive, all, wszystko wcenie, samolotowe, bilety samolotowe, Sinbad, Ecolines, Eurolines Polska, Becker Reisen, Agat, wakacje, weekend, wypoczynek, przejazdy, miedzynarodowe, bilety, Czarnogóra, Malta, Albania, Francja, Niemcy, Holandia, Dania, Szwecja, Białoruś, Rosja, najtańsze wycieczki, najtańsze biuro podróży, tanie wycieczki, tanie wyjazdy, narty, sylwester, jarmark boonarodzeniowy, jarmarki boonarodzeniowe, wyjazd na narty, sanatoria na białorusi, sanatoria na ukrainie, sanatoria na litwie, czabarok, różańskie, radon, bug, nadzieja, jeziorne, wizy na kubę, karta turysty na kubę
Copyright 2006-2014 by Areatour
All Rights Reserved
Strona główna | O nas | Wasze opinie | Ważne informacje | Kontakt | Dla Agentów
statystyka