W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies
 


Wasze opinie

Zachęcamy do podzielenia się opiniami dotyczącymi organizowanych przez nas wycieczek, wczasów, wyjazdów i innych. Będziemy wdzięczni, jeśli ocenisz naszą pracę.




» DODAJ NOWĄ OPINIĘ


zmień stronę: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Monika G   2022-09-13 11:53:29
Opinia dotyczy wycieczki do Rzymu w sierpniu 2022r. Wszystkie formalności załatwiałam telefonicznie oraz mailowo, bez wizyty w biurze. Lot i transfer z lotniska odbyły się punktualnie. Hotel z przyjemną atmosferą miłą obsługą i codziennym sprzątaniem. Przy wejściu powitała nas przesympatyczna przewodniczka p. Zosia. Dawno nie spotkałam takiego profesjonalnego podejścia do turystów. P. Zosia spełniła nasze oczekiwania w każdej dosłownie dziedzinie - oprócz oficjalnego programu zwiedzania była świetnie obeznana w kulinarnej wędrówce po Rzymie. Dzięki niej jedliśmy w dobrych restauracjach i to z rabatem oraz bez "coperto" na rachunku. P. Zosia wykazała się również ogromną dozą cierpliwości, tłumacząc nam wskazówki dojazdowe do miejsc, które chcieliśmy zwiedzić "na własną rękę". Na wycieczkę pojechałam z dwunastoletnią córką. P. Zosia widząc chwilowe znudzenie nastolatki, wypytała o jej zainteresowania i zaproponowała jej miejsca, które ją zadowolą. Była to "nadprogramowa" wycieczka po domach mody najbardziej znanych projektantów jak Gucci, Prada, Valentino czy Dior. Dodatkową atrakcją było wieczorne zwiedzanie Rzymu. Efektownie podświetlone zabytki Rzymu sprawiają niesamowite wrażenie i na długo zapadają w pamięć. P. Zosia dołożyła wszelkich starań aby pokazać nam Rzym z najpiękniejszej strony. W Watykanie spotkaliśmy się z p. Dorotą, której profesjonalizm i rozległa wiedza zasługują na pochwał. Podsumowując - wycieczkę do Rzymu uważam za dobrze zorganizowaną, hotel spełnił nasze oczekiwania a p. Zosia ze swoim ciepłem, serdecznością i indywidualnym podejściem do każdego turysty sprawiła, że ta wycieczka na długo pozostanie w naszej pamięci.
Małgosia S-D   2022-08-29 20:39:18
Chciałam wyrazić naszą opinię po wyjeździe do Paryża (Magia Paryża). Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wycieczka spełniła nasze oczekiwania. Przewodnik z dużą wiedzą i poczuciem humoru. Hotel skromny, ale czysty, urozmaicone, smaczne śniadania. A sam Paryż urokliwy, ciekawe zabytki, urocze uliczki, znakomite restauracje, błyszczące wystawy, to wszystko tworzy niezapomniany klimat. Dla równowagi odwiedziliśmy też Disneyland - nie tylko córka dobrze się bawiła :) Będziemy miło wspominać te wakacje :)
Dorota i Waldemar   2022-05-23 13:25:44
Wycieczka Praga i Karlowe Wary - gorąco polecamy, super organizacja, wspaniała opieka i prowadzenie przez biuro: od samego początku, czyli od wyboru oferty, aż po jej finał. Bardzo sympatyczna obsługa, która odpowiada na wszystkie pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości.
Genowefa Kozubek Kopecka i Janusz Gurgul   2022-05-15 15:00:01
Pan Andrzej Kołłątaj prowadząc naszą majową wycieczkę po Gruzji wykazał sie wszystkimi cechami swietnego pilota. Otwarty, komunikatywny, kompetentny, bezpośredni i zdużym poczuciem humoru. Z przewodnikiem gruzińskim stanowili świetnie uzupełniający się duet. W sposób interesujący przekazali nam wiedzę o zwyczajach, kulturze i historii Gruzji. Swietna wycieczka.Polecamy i dziękujemy.
Tomasz i Violetta   2022-05-11 21:08:39
Majowy wypad do Gruzji zorganizowany w tym roku przez Areatour był super . Szkoda , że ten tydzień tak szybko upłynął. Trafiła się nam super ekipa, przewodnicy z dużą wiedzą, gdzie prym wiódł Andrzej Kołłątaj. W programie wycieczki każdy znalazł coś dla siebie. Historia Gruzji została przedstawiona w ciekawy sposób. Super miejsca. Serdecznie POLECAMY!!!
Bogusia Karczewska   2022-05-10 19:57:07
Jedna z najlepszych wycieczek na jakich byłam - wycieczka do Gruzji z przewodnikiem Andrzejem Kołłątajem. Bardzo duża wiedza przewodnika, wiele wspaniałych wrażeń od rana do wieczora. Polecam
Zenon Kielesinski   2022-05-10 08:18:09
Majówka w Gruzji 2022 zorganizowana perfekcyjnie. Odwiedzonych wiele miejsc ponad programowo. Warsztaty gruzinskiej sztuki kulinarnej połączone z biesiada w domowej winnicy to niezapomniane wrażenie. Następny wyjazd na pewno z Areatour i z Andrzejem Kołłątajem.
Marzena   2022-05-04 13:02:26
Bardzo dziękujemy za zorganizowanie podróży. Polecamy wycieczkę Magia Paryża. Jesteśmy zadowoleni, udało nam się odwiedzić wszystkie miejsca na których nam zależało. Dzięki pomocy Pana rezydenta zwiedziliśmy dodatkowe miejsca poza programem. Hotel w porządku, śniadania Ok, restauracja na miejscu również Ok. Loty i transfery bez problemowe. Bardzo sympatyczny Pan rezydent, pomocny i konkretny.
tatiana sułkowska   2021-11-13 14:38:13
NAJLEPSZE, NAJTANSZE Z PROFESJONALNĄ OBSŁUGĄ BIURO PODRÓZY ORAZ ZE WSPANIAŁYMI PILOTAMI PEŁNYMI HUMORU CHATYZMY NIGDY NIE BEDZIESZ SIĘ NUDZIĆ W CZASIE PODRÓŻY. GORĄCI POLECAM!!11
DOROTA   2021-08-23 09:27:33
Polecam Paryż - samolotem. Pan Maciej Daniec/ przewodnik - skarbnica wiedzy i humoru, logistyk na medal ! Biuro Areatour w skali 1 do 10, oceniam na 11! Panie Andrzeju K - chapeau bas!
Biuro Podróży Areatour, Anglia, Armenia, Azerbejdżan, Chiny, Chile, Egipt, Chorwacja, Kazachstan, Kambodża, Meksyk, Peru,Tunezja, Turcja, Hiszpania, Majorka, Niemcy, Bułgaria, Belgia, Holandia, Grecja, Oman, Wietnam, wizy na Białoruś, wizy do Rosji, wizy do USA, wizy do Uzbekistanu, bilety lotnicze, bilety autokarowe, bilety do Niemiec, bilety do Francji, bilety do Anglii, bilety do Włoch, ubezpieczenie turystyczne, wycieczki, sanatoria, kolonie, obozy, imprezy integracyjne, szkolenia, hotele, wizy na Białoruś, wizy do Rosji, wizy do Kazachstanu, wizy do Uzbekistanu, sylwester 2018/2019, narty, Dolomiti, Włochy, Polska, Austria, wycieczki na kresy, na Białoruś, do Rosji, wizy białoruskie, wizy rosyjskie, wizy kazachskie, wizy uzbeckie, obozy i kolonie, zimowiska, wizy, wizowanie, ankieta wizowa, ubezpieczenie TU EUROPA, sylwester, jarmark świąteczny, wielkanocny, kaziuki, majówka, rejsy, rejsy turystyczne, rejsy, rejsy morskie, morskie, promy, stena line, wypoczynek, rozkład, rozkład jazdy, egzotyka, pekin, chiński mur, krabi, karaimi, łódź, piotrkowska, 31 lok, 52, gdzie wizy, autobusy, bilety na imprezy, bilety na mecze, bilety do teatru, Autokar, biuro podróży w łodzi, biura podróży włodzi, rejsy wycieczkowe, tropical islands, heide park, festival tulipanów, wicieczki nabiałoruś, wycieczki, wczasy, all inclusive, all, wszystko wcenie, samolotowe, bilety samolotowe, Sinbad, Ecolines, Eurolines Polska, Becker Reisen, Agat, wakacje, weekend, wypoczynek, przejazdy, miedzynarodowe, bilety, Czarnogóra, Malta, Albania, Francja, Niemcy, Holandia, Dania, Szwecja, Białoruś, Rosja, najtańsze wycieczki, najtańsze biuro podróży, tanie wycieczki, tanie wyjazdy, narty, sylwester, jarmark boonarodzeniowy, jarmarki boonarodzeniowe, wyjazd na narty, sanatoria na białorusi, sanatoria na ukrainie, sanatoria na litwie, czabarok, różańskie, radon, bug, nadzieja, jeziorne, wizy na kubę, karta turysty na kubę
Copyright 2006-2014 by Areatour
All Rights Reserved
Strona główna | O nas | Wasze opinie | Ważne informacje | Kontakt | Dla Agentów
statystyka