W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies
 


Wasze opinie

Zachęcamy do podzielenia się opiniami dotyczącymi organizowanych przez nas wycieczek, wczasów, wyjazdów i innych. Oceń naszą pracę.
Będziemy wdzięczni za każdą opinię.




» DODAJ NOWĄ OPINIĘ


zmień stronę: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Anna Krawczyk-Górowska   2017-11-05 19:10:50
To już moja ósma wycieczka z biurem ARRATUR, szósta zorganizowana dla moich koleżanek z pracy. Dlaczego korzystam od lat z usług tego biura? To jest chyba oczywiste. Pozdrawiam Andrzeja Kołłątaja i jego pracowników. Wycieczki z Wami to czysta przyjemność.
Anna Krawczyk-Górowska   2017-11-05 19:08:24
To już moja ósma wycieczka z biurem ARRATUR, szósta zorganizowana dla moich koleżanek z pracy. Dlaczego korzystam od lat z usług tego biura? To jest chyba oczywiste. Pozdrawiam Andrzeja Kołłątaja i jego pracowników. Wycieczki z Wami to czysta przyjemność.
halina   2017-09-10 11:36:58
dziękuję bardzo p,Zanecie i p.krysi za perfekcyjne za latwienie wyjazdu do truskawca od 13.08.-20.08.2017 super miłe dziewczyny polecam.
Maria Kaminska Szeptuch   2017-05-23 16:32:37
Uczestniczylam w wyjezdzie do Amsterdamu + Ogrody Keukenhof dn 19- 21.05.2017 Profesjonalne zorganizowanie ,pilot wycieczki opowiadal ze az chcialo sie go sluchac .Polecam...ja napewno kiedys jeszcze skorzystam z uslug tego biura M.Kaminska Szeptuch -Stargard
Maria Borska   2016-12-05 14:18:23
W imieniu firmy "MARIKA" z Jarocina uczestniczącej w wycieczce "Berlin-Jarmark Bożonarodzeniowy" w dniu 03.12.2016r. serdecznie dziękuję za jej profesjonalne zorganizowanie, za fachowość na każdym etapie organizacji naszego wyjazdu. Szczególne podziękowania dla pilota wycieczki Pana Wojciecha Ośmiałowskiego, dzięki któremu wyjazd był atrakcyjny pod każdym względem. Pan Wojciech spełnił nasze oczekiwania, ciekawie opowiadał (chciało się słuchać). Pozostajemy z nadzieją na dalszą dobrą współpracę. Z poważaniem - Maria Borska
omega31   2016-09-24 21:25:03
Dwa tygodnie temu wróciłam z wycieczki do Włoch! Przed wyjazdem miałam mnóstwo obaw, ale niepotrzebnie, bo okazało się, że organizacja wycieczki była wprost fantastyczna...... długa podróż wypełniona filmami i muzyką, przerwy co 3-4 godz. a pokoje hotelowe czyste i wygodne. Szczególne podziękowania należą się dla naszego wspaniałego pilota Kamila, który z uśmiechem i łagodnością dbał o to, aby nam nic nie brakowało :) Co prawda, zwiedzanie było bardzo męczące, a nogi dostały mocno w kość, ale warto było, bo to, co zobaczyły moje oczy w Asyżu, Rzymie czy Watykanie, dziś jest moje i tylko moje :) W przyszłym roku, na pewno znów skorzystam z Waszego biura... tym razem, będą to wczasy :) Pozdrawiam i dziękuję za wspaniałą i niezapomnianą wycieczkę.
Klientka xxx   2016-08-17 20:32:26
Gorąco polecam to biuro wszystko jak najlepszej jakości ,bardzo sprawna organizacja. Byłam na wycieczce po Włoszech i jestem bardzo zadowolona, bo naprawdę widać było profesjonalizm począwszy od Panów kierowców po pilota wycieczki Pana Bartka, który wykazał się ogromnym zaangażowaniem. Jest to już mój drugi wyjazd z tego biura i nie zawiodłam się na pewno polecę je znajomym sama jeszcze się gdzieś wybiorę z Wami. Poprostu można jechać bezpiecznie bo jesteście solidną firmą !!
Ktosia   2016-07-21 20:21:35
Tylko współczuje tym biedaków którzy jadą do sanatorium w Pustkowie.... faktycznie prawdziwe pustkowie z jednym sklepem w którym ceny są powalajace... jedna ulica... o samym ośrodku no cóż ..rechabilitacja i rechabilitanci fantastyczni...Ale brak świetlicy.. telewizja płatne 50zł za turnus w tym osiem kanałów..lampka nocna 30zł wypożyczenie.. sprzatamy sobie sami pokoje a odkurzacz czeka na piętrze :) wyżywienie .. śniadanie i kolacje szwedzki stół co przypomina walkę o ogień kto silniejszy i zdrowszy to się dopcha i zje .. obiady dość smaczne ale.. króluje kapusta w każdej postaci .. jednak panowie muszą dokupić coś do jedzenia bo obiady raczej przedszkolne jeśli chodzi o gramature ..... Ale nie narzekamy bo mamy tam 100 metrów do morza :). Życzę powodzenia pensjonariuszom jesiennego wyjazdu
Janina Naspińska   2016-07-12 17:19:46
Byłam z koleżanką na pielgrzymce Izrael + Jordania. Było super. Bardzo sprawna i życzliwa obsługa. Ja, jak i moi znajomi będziemy korzystać z usług Biura Podróży Areatour. Polecam. Z poważaniem, JN
Sokołowsko   2016-06-22 17:11:22
>Prywatny list od klientów< "Bardzo serdecznie dziękujemy za sprawną organizację wyjazdu na Białoruś z pilotem panem Andrzejem Kołłątajem oraz panami Kierowcami. Atmosfera jaką stworzyli w ciągu tygodnia była niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju. Gratulujemy. Mamy nadzieję, że my lub ktoś z naszych znajomych skorzysta z usług Biura Podróży Areatour i wyjedzie na wschód z naszego polecenia. Z poważaniem" XX.
Biuro Podróży Areatour, Anglia, Armenia, Azerbejdżan, Chiny, Chile, Egipt, Chorwacja, Kazachstan, Kambodża, Meksyk, Peru,Tunezja, Turcja, Hiszpania, Majorka, Niemcy, Bułgaria, Belgia, Holandia, Grecja, Oman, Wietnam, wizy Białoruś, wizy Rosja, wizy Kazachstan, wizy Uzbekistan, bilety lotnicze, bilety autokarowe, bilety do Niemiec, bilety do Francji, bilety do Anglii, bilety do Włoch, ubezpieczenie turystyczne, wycieczki, sanatoria, kolonie, obozy, imprezy integracyjne, szkolenia, hotele, wizy na Białoruś, wizy do Rosji, wizy do Kazachstanu, wizy do Uzbekistanu, sylwester 2016/2017, narty, Dolomiti, Włochy, Polska, Austria, wycieczki na kresy, na Białoruś, do Rosji, wizy białoruskie, wizy rosyjskie, wizy kazachskie, wizy uzbeckie, obozy i kolonie, zimowiska, wizy, wizowanie, ankieta wizowa, ubezpieczenie TU EUROPA, sylwester, jarmark świąteczny, wielkanocny, kaziuki, majówka, rejsy, rejsy turystyczne, rejsy, rejsy morskie, morskie, promy, stena line, wypoczynek, rozkład, rozkład jazdy, egzotyka, pekin, chiński mur, krabi, karaimi, łódź, piotrkowska, 31 lok, 52, gdzie wizy, autobusy, bilety na imprezy, bilety na mecze, bilety do teatru, Autokar, biuro podróży w łodzi, biura podróży włodzi, rejsy wycieczkowe, tropical islands, heide park, festival tulipanów, wicieczki nabiałoruś, wycieczki, wczasy, all inclusive, all, wszystko wcenie, samolotowe, bilety samolotowe, Sinbad, Ecolines, Eurolines Polska, Becker Reisen, Agat, wakacje, weekend, wypoczynek, przejazdy, miedzynarodowe, bilety, Czarnogóra, Malta, Albania, Francja, Niemcy, Holandia, Dania, Szwecja, Białoruś, Rosja, najtańsze wycieczki, najtańsze biuro podróży, tanie wycieczki, tanie wyjazdy, narty, sylwester, jarmark boonarodzeniowy, jarmarki boonarodzeniowe, wyjazd na narty, sanatoria na białorusi, sanatoria na ukrainie, sanatoria na litwie, czabarok, różańskie, radon, bug, nadzieja, jeziorne
Copyright 2006-2014 by Areatour
All Rights Reserved
Strona główna | O nas | Wasze opinie | Nasi Przyjaciele | Dla Agentów | Kontakt
statystyka