W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies
 


Wasze opinie

Zachęcamy do podzielenia się opiniami dotyczącymi organizowanych przez nas wycieczek, wczasów, wyjazdów i innych. Oceń naszą pracę.
Będziemy wdzięczni za każdą opinię.




» DODAJ NOWĄ OPINIĘ


zmień stronę: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Janusz Zastawny   2018-05-17 12:06:01
W dniach 7-14 maja 2018 byliśmy , grupą 53 osobowa na wycieczce objazdowej w Izraelu. Pomimo tego, że grupa była zróżnicowana wiekowo udało się zrealizować cały program, który był bardzo ambitny, a jednocześnie niezwykle istotny dla uczestników.Nasza pani pilot Alicja , niezwykle doświadczona osoba z ogromnym zasobem wiedzy potrafiła zapewnić grupie poczucie bezpieczeństwa, a jednocześnie umożliwić zobaczenie jak najwięcej ciekawych miejsc , godnych nie tylko ze względów religijnych ale również historycznych.Zakwaterowanie jak i wyżywienie w hotelach w Betlejem nie budziło naszych zastrzeżeń, może tylko ze wskazaniem na hotel Angel gdzie kuchnia potrafiła przyrządzić smakowitszą wołowinkę w sosie własnym. Podsumowując można określić , że wycieczka była bardzo udana, nie tylko ze względu na powyższe, ale również atrakcyjna cenowo, zostawiając konkurencję daleko w tyle.Dziękujemy i pozdrawiamy Pana Andrzeja Kołłątaj oraz pracowników biura podróży AREATOUR w łodzi.
Smithc822   2018-03-14 12:54:53
I truly appreciate this article.Really thank you! Fantastic. ebggkgddcdakdeee
JG   2018-03-05 13:25:19
Interesuje mnie, i to bardzo Wschód. Nie ten daleki, ale to, co zionie polskością. I tego doświadczyłam na Białorusi w 2016 roku. Wyjazd przepiękny. Dbałość pana Andrzeja Kołłątaja o grupę wzorowa (ekspresowa zamiana hotelu na spełniający kryteria). Poczęstunek domowym wyrobem przed pałacem w Nieświeżu wielką niespodzianką. Tak powinny pracować biura podróży.Wiedza i chęć jej przekazania godna podziwu. GRATULUJĘ
Sebastian   2018-01-26 01:23:37
Wykwalifikowana kadra miła atmosfera,Dziękuję za okazane serce
Janina   2018-01-09 12:35:24
Byłam z koleżanką na pielgrzymce Izrael + Jordania. Było super. Bardzo sprawna i życzliwa obsługa. Ja, jak i moi znajomi będziemy korzystać z usług Biura Podróży Areatour. Polecam. Z poważaniem, JN
Anna Krawczyk-Górowska   2017-11-05 19:10:50
To już moja ósma wycieczka z biurem ARRATUR, szósta zorganizowana dla moich koleżanek z pracy. Dlaczego korzystam od lat z usług tego biura? To jest chyba oczywiste. Pozdrawiam Andrzeja Kołłątaja i jego pracowników. Wycieczki z Wami to czysta przyjemność.
Anna Krawczyk-Górowska   2017-11-05 19:08:24
To już moja ósma wycieczka z biurem ARRATUR, szósta zorganizowana dla moich koleżanek z pracy. Dlaczego korzystam od lat z usług tego biura? To jest chyba oczywiste. Pozdrawiam Andrzeja Kołłątaja i jego pracowników. Wycieczki z Wami to czysta przyjemność.
halina   2017-09-10 11:36:58
dziękuję bardzo p,Zanecie i p.krysi za perfekcyjne za latwienie wyjazdu do truskawca od 13.08.-20.08.2017 super miłe dziewczyny polecam.
Maria Kaminska Szeptuch   2017-05-23 16:32:37
Uczestniczylam w wyjezdzie do Amsterdamu + Ogrody Keukenhof dn 19- 21.05.2017 Profesjonalne zorganizowanie ,pilot wycieczki opowiadal ze az chcialo sie go sluchac .Polecam...ja napewno kiedys jeszcze skorzystam z uslug tego biura M.Kaminska Szeptuch -Stargard
Maria Borska   2016-12-05 14:18:23
W imieniu firmy "MARIKA" z Jarocina uczestniczącej w wycieczce "Berlin-Jarmark Bożonarodzeniowy" w dniu 03.12.2016r. serdecznie dziękuję za jej profesjonalne zorganizowanie, za fachowość na każdym etapie organizacji naszego wyjazdu. Szczególne podziękowania dla pilota wycieczki Pana Wojciecha Ośmiałowskiego, dzięki któremu wyjazd był atrakcyjny pod każdym względem. Pan Wojciech spełnił nasze oczekiwania, ciekawie opowiadał (chciało się słuchać). Pozostajemy z nadzieją na dalszą dobrą współpracę. Z poważaniem - Maria Borska
Biuro Podróży Areatour, Anglia, Armenia, Azerbejdżan, Chiny, Chile, Egipt, Chorwacja, Kazachstan, Kambodża, Meksyk, Peru,Tunezja, Turcja, Hiszpania, Majorka, Niemcy, Bułgaria, Belgia, Holandia, Grecja, Oman, Wietnam, wizy na Białoruś, wizy do Rosji, wizy do USA, wizy do Uzbekistanu, bilety lotnicze, bilety autokarowe, bilety do Niemiec, bilety do Francji, bilety do Anglii, bilety do Włoch, ubezpieczenie turystyczne, wycieczki, sanatoria, kolonie, obozy, imprezy integracyjne, szkolenia, hotele, wizy na Białoruś, wizy do Rosji, wizy do Kazachstanu, wizy do Uzbekistanu, sylwester 2018/2019, narty, Dolomiti, Włochy, Polska, Austria, wycieczki na kresy, na Białoruś, do Rosji, wizy białoruskie, wizy rosyjskie, wizy kazachskie, wizy uzbeckie, obozy i kolonie, zimowiska, wizy, wizowanie, ankieta wizowa, ubezpieczenie TU EUROPA, sylwester, jarmark świąteczny, wielkanocny, kaziuki, majówka, rejsy, rejsy turystyczne, rejsy, rejsy morskie, morskie, promy, stena line, wypoczynek, rozkład, rozkład jazdy, egzotyka, pekin, chiński mur, krabi, karaimi, łódź, piotrkowska, 31 lok, 52, gdzie wizy, autobusy, bilety na imprezy, bilety na mecze, bilety do teatru, Autokar, biuro podróży w łodzi, biura podróży włodzi, rejsy wycieczkowe, tropical islands, heide park, festival tulipanów, wicieczki nabiałoruś, wycieczki, wczasy, all inclusive, all, wszystko wcenie, samolotowe, bilety samolotowe, Sinbad, Ecolines, Eurolines Polska, Becker Reisen, Agat, wakacje, weekend, wypoczynek, przejazdy, miedzynarodowe, bilety, Czarnogóra, Malta, Albania, Francja, Niemcy, Holandia, Dania, Szwecja, Białoruś, Rosja, najtańsze wycieczki, najtańsze biuro podróży, tanie wycieczki, tanie wyjazdy, narty, sylwester, jarmark boonarodzeniowy, jarmarki boonarodzeniowe, wyjazd na narty, sanatoria na białorusi, sanatoria na ukrainie, sanatoria na litwie, czabarok, różańskie, radon, bug, nadzieja, jeziorne, wizy na kubę, karta turysty na kubę
Copyright 2006-2014 by Areatour
All Rights Reserved
Strona główna | O nas | Wasze opinie | Ważne informacje | Dla Agentów | Kontakt
statystyka